Reseptivinkki. Kevyempi Carbonara kastike (Anton)

Pasta Carbonara kastike alá Salmi.
4 henkilölle.
300g Creme Bonjour Cuisene 13% Creamy Pepper.
100g Hk Saunapalvikinkku.

Koko annos: 520kcal. (400g)Annos: 100g =130kcal.

Toimii parhaiten kasarissa.
Mutta syvähkö paistinpannukin on ok.

Paista kinkkua muutama minuuttti keskilämmöllä.
Lisää Creme Bonjour ja pienennä lämpöä hieman.
Anna kastikkeen maustua lämmöllä n 10min.Lisää joko pasta, riisi tai perunamuusi… Oman valinnan mukaan.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s