Reseptivinkki, terveellisempi makaroonilaatikko (Anton)

Taas olisi reseptivinkin aika.
Makaroonilaatikko on monen lemppari mutta…normi reaeptin mukaan suhteellisen epäterveellistä.
Tässä siis hieman terveellisempi makaroonilaatikkoresepti.

Reseptivinkki (riittää pienelle armeijalle)

Täysjyvämakaroonilaatikko:
300g Barilla täysjyväpasta.
200g Valion kevyempi pizzajuusto.
250g sokeriherneitä.
1 kananmuna.
300ml rasvatonta maitoa.
400g naudan paistijauheliha (10%).
3rkl texas hot pete sauce.
2rkl pippuria.
3rkl kuivattu oregano.
1rkl chilipulveria. 
1rkl valkosipulipulveria.

Keitä makarooni & paista jaheliha
.Sekoita isossa lasimotissa liha, makarooni ja muna.

Lisää muut aineet, sekoita.

Laita uuniin. 175 astetta, 20min.

Nauti…säilyy päiviä jääkaapissa.

Annos, 300g, 504kcal.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s