Ladyslim trainer paketit ja Reseptivinkki: proteiini smoothie (Anton)

LadySlim Trainer paketit. (lopussa reseptivinkki)


Mikä ihmeen Slim paketti?
Ladyslim trainer paketti on palvelu sinulle joka olet kokeillut dieettejä ja aloittanut sekä lopettanut kuntosaliharrastuksen useaan kertaan. Saat henkilökohtaisen valmentajan, ruokaohjelman sekä treeniohjelman joka on suunniteltu avittamaan sinua tavoitteesi kanssa.
Paketin aikana tulee sinulla olemaan seitsemän viikon ajan henkilökohtainen valmentaja tsemppaamassa ja seuraamassa sinua. Valmentajasi on mukana treenaamassa ja tukemassa kahdeksana tuntina, seitsemän viikon aikana. Tehokkaan aloituksen takaa kahdet ohjatut treenit aloitusviikkona sekä seuraa sinun treenaamistasi yhteisten tuntien aikana.
Tulet saamaan myös opetusta kuntosalitreenaamiseen omalla tasollasi henkilökohtaisten valmennushetkien lisäksi.
Jos haluat laadukasta ja henkilökohtaista palvelua valmentajalta niin tämä paketti on sinua varten. Tämä paketti soveltuu erinomaisesti kaikille joille kuntosali on vieras tai jopa hieman pelottava ja niille henkilöille jotka tarvitsevat pienen tönäyksen elämänmuutoksen aikaansaamiseksi.

Alla näet tarkempaa tietoa treeneistä sekä niiden sisällöstä. Mikäli olet kiinnostunut voit ottaa yhteyttä joko tulemalla toimistoomme Ma-To klo 16-19 välisenä aikana tai lähettää sähköpostia: vaasaritz(at )ladyline.fi

Omena
Tämä henkilökohtainen valmennuspaketti on suunnattu henkilöille joilla on ”omena vartalo”. Ongelma-alueena on toisin sanoin keskivartalo. Ohjelman aikana käydään valmentajan kanssa läpi liikkeitä sekä sarjoja joiden tarkoitus on parantaa kuntoa, hoikistaa, kiinteyttä sekä polttaa rasvaa. Paketti kestää kahdeksan viikkoa ja kuntoilumatkasi varrella tulee valmentaja olemaan kaverinasi ja tsempparinasi kerran viikossa, yhteisissä treeneissä. Pakettiin kuuluu siis seitsemän monipuolista yhteistä treeniä LadySlim studion ja kuntosalin puolella, sekä kuntosaliopastus. Sinä ja henkilökohtainen valmentajasi tulette yhdessä käymään läpi treenikalenterin laatimista sekä tulet saamaan ravinto-ohjelman joka tukee juuri sinun tarpeitasi. Paketin avulla opit treenaaman tehokkaasti 3-4 kertaa viikossa. Yhteiset treenit kruunaa Otsonihoito iholle joka kiinteyttä, poistaa arpia sekä selluliittia.

Kesto: 7 viikkoa, Hinta 399.
Hintaan sisältyy
Henkilökohtianen valmennus
7 viikon treeni
Kehomittauksen paketin alussa sekä lopussa
Ravinto-ohjelma

Päärynä
Tämä henkilökohtainen valmennuspaketti on suunnattu henkilöille joilla on ”päärynä vartalo”. Ongelma-alueena on leveä lantio, rehevät reidet ja täyteläiset pakarat. Ohjelman aikana käydään valmentajan kanssa läpi liikkeitä sekä sarjoja joiden tarkoitus on parantaa kuntoa, muokata kehoa sopusuhtaisemmaksi, vahvistaa ylävartalon lihaksistoa sekä polttaa rasvaa. Paketti kestää kahdeksan viikkoa ja kuntoilumatkasi varrella tulee valmentaja olemaan kaverinasi ja tsempparinasi kerran viikossa, yhteisissä treeneissä. Pakettiin kuuluu siis seitsemän yhteistä treeniä LadySlim studion ja kuntosalin puolella, sekä kuntosaliopastus. Sinä ja henkilökohtainen valmentajasi tulette yhdessä käymään läpi treenikalenterin laatimista sekä tulet saamaan ravinto-ohjelman joka tukee juuri sinun tarpeitasi. Paketin avulla opit treenaaman tehokkaasti 3-4 kertaa viikossa. Yhteiset treenit kruunaa Otsonihoito iholle joka kiinteyttä, poistaa arpia sekä selluliittia.

Kesto: 7 viikkoa, Hinta 399
Henkilökohtianen valmennus
7 viikon treeni
Kehomittauksen paketin alussa sekä lopussa
Ravinto-ohjelma

Porkkana
Tämä henkilökohtainen valmennuspaketti on suunnattu henkilöille joilla on ”porkkana vartalo”. Tyypillinen porkkana vartalo on ”tasapaksu”, ylipainoa ei välttämättä ole mutta kiinteyttä, kimmoisuutta sekä lihasvoimaa tarvitsisi parantaa. Ohjelman aikana käydään valmentajan kanssa läpi liikkeitä sekä sarjoja joiden tarkoitus on parantaa kuntoa sekä kestävyyttä, lisätä kimmoisutta, kiinteyttä kehoa ja vahvistaa koko vartalon lihaksistoa. Paketti kestää kahdeksan viikkoa ja kuntoilumatkasi varrella tulee valmentaja olemaan kaverinasi ja tsempparinasi kerran viikossa, yhteisissä treeneissä. Pakettiin kuuluu siis seitsemän yhteistä treeniä LadySlim studion ja kuntosalin puolella, sekä kuntosaliopastus. Sinä ja henkilökohtainen valmentajasi tulette yhdessä käymään läpi treenikalenterin laatimista sekä tulet saamaan ravinto-ohjelman joka tukee juuri sinun tarpeitasi. Paketin avulla opit treenaaman tehokkaasti 3-4 kertaa viikossa. Yhteiset treenit kruunaa Otsonihoito iholle joka kiinteyttä, poistaa arpia sekä selluliittia.
Kesto: 7 viikkoa, Hinta 399
Henkilökohtianen valmennus
7 viikon treeni
Kehomittauksen paketin alussa sekä lopussa
Ravinto-ohjelma

Jokaiselle kehomallille löytyy aloittelijan sekä edistyneen harjoittelijan ohjelma. Sinun valmentajasi rakentaa paketin tarpeidesi mukaan.

Yhdistelmäpaketit
Tarjoamme myös pitkäjänteisempiä paketteja joiden kesto on kaksitoista viikkoa Näissä yhdistelmäpaketeissa valmentaja pysyy rinnallasi ja tukenasi pidemmän ajanjakson, tapaamisia sinulla ja valmentajallasi on 14 kpl. Paketin keskivaiheessa teemme mittauksen sekä uuden analyysin jonka mukaan viimeiset neljä viikkoa treenataan siten että tavoite parhaiten toteutuisi.
Kesto: 12 viikkoa, Hinta 650
Henkilökohtianen valmennus
12 viikon treeni
Kehomittauksen paketin alussa, keskivaiheessa sekä lopussa
Ravinto-ohjelma

 

HUOM, jos et ole jäsen lisätään hintaan 2 – 3kk kuukausimaksut (49€/kk) Paketin keston ajaksi.

——-

Aamuisin tulee usein syötyä leipää tai puuroa.

Sinäänsähän tässä ei vikaa ole mutta.
Yön paaston jälkeen keho tqrvitsee proteiinia enemmän kuin hiilareita.

Tässä siis reseptivinkkinä mun lemppari smoothie (reseptistä tulee noin 4 annosta)
Koko resepti 800kcal, eli annoksessa 200kcal.
Rasvaa alle 1%, hiilareita n. 20-25 g/annos.

Tqrvitset:
250g mansikoita (ei sokeria, voi olla sulatettua pakastemansikkaa).

100g ananasta omassa liemessä (kaqda liemi pois).

3 purkkia Milbona quark & youghurt 0,9%.

30 g kuitu tai täysjyvä leseitä.

Sekoita kaikki mikseriin…
Miksaa… nauti.

Oma lemppari on sekoittaa smoothie kaurapuuroon.
Jos laitat keitetty kaurpuuroa lautaselle n 400g ja kaada annoksen smoothieta päälle…niin on hyvää.
Annoksessa tällön lisäyksenä:
200kcal,  28,8g hiilaria ja 4g rasvaa.

image

Kokeile,
Anton

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s